joi, 20 iunie 2013

21 iunie 2013 ... Sfârșit de an școlar
Pentru mine acest an școlar a fost o noutate, având parte prima serie de elevi de clasă pregătitoare. A fost un an școlar foarte frumos, plin de realizări atât din partea prichindelor, care m-au surprins cu istețimea lor, cât și din partea elevilor din clasele „de la schimbul doi”, clasele a II-a și a IV-a.
Nu pot spune că a fost un an ușor, am stat în școală în fiecare zi 9-10 ore... școala a fost o a doua casă, iar elevii ca și copiii mei, dar cu ei aș repeta această experiență în fiecare an. Elevii au fost extraordinari: cuminți, deștepți și ascultători, iar părinții tot timpul alături de noi, și pentru asta le mulțumesc!
Pe prichindeii clasei pregătitoare i-am privit cu mare drag crescând sub ochii mei, învățând să scrie prima literă, cititnd primul cuvânt, rezolvând primele exerciții la matematică. De elevii clasei a II-a sunt mândră, mai ales că au fost boboceii mei anul trecut și sper să terminăm împreună ciclul primar. Cu mare greutate mă despart de elevii clasei a IV-a...deși numai în acest an le-am fost învățătoare, am avut o relație extraordinară și m-am atașat foarte mult de ei...și ei de mine.

Mai jos puteți viziona festivitatea de premiere și serbările, care au fost minunate.
 Închei cu un mesaj pentru absolvenții clasei a IV-a:

Ați absolvit cu bine clasa a IV-a. Păşiți încrezători spre viitor; să creşteți sănătoși la trup şi la minte; să învăţați cu dragoste şi cu sârg, spre bucuria părinţilor şi a învăţătoarei voastre. Nimic nu trebuie să vă sperie, deoarece ceea ce ați învăţat în aceşti patru ani constituie o adevărată bază pe care se va putea înălţa învăţătura viitoare. Doamna vă iubește!!!     
SUCCES!                              
  
Vă urez VACANȚĂ PLĂCUTĂ, dragi elevi, iar părinților voștri multă sănătate!
Să ne vedem cu forțe proaspete pe 16 septembrie 2013!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu