miercuri, 16 decembrie 2015

Pachețelul sănătos - www.olimpiadelek.ro

Elevii claselor a III-a și a IV-a au participat pe 10 decembrie la activitatea „Un pachețel sănătos” în cadrul concursului www.olimpiadelek.ro

Prima parte a activității a fost educativă, interactivă, elevii fiind informați cu privire la alimentele sănătoase, răspunzând la întrebări și adresând, la rândul lor, întrebări despre meniurile sănătoase, atât pentru micul dejun, cât și pentru prânz și cină.

Întrucât învățăm după-amiază, pachețelul cu mâncare pentru la școală este foarte important. De aceea, în a doua parte a activității, elevii au avut de pregătit „Pachețelul sănătos”. Copiii au fost foarte încântați și după pregătirea sandvișurilor, le-au mâncat cu poftă.

În urma activității, elevii au înțeles importanța celor 3 mese principale ale zilei, a consumului de fructe și legume, care nu trebuie să lipsească din alimentația zilnică.

Feedback-ul activității a fost unul pozitiv, iar ceea ce mi-a plăcut în mod deosebit a fost că următoarele zile după activitate, elevii clasei a IV-a au venit la mine la clasă și mi-au spus că le-a plăcut mult activitatea, că din acea zi au pachețele cu mâncare la ei, sticluța cu apă și un fruct.

Imagini din cadrul activități puteți vedea AICI




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu