vineri, 5 iunie 2015

5 iunie - zi cu dublă semnificație: Ziua Învățătorului & Ziua Mediului

                 Ne-am ales să lucrăm cu copiii, fiind atraşi de nobleţea acestei profesii. Pentru a-i putea influenţa însă pe copii, trebuie să fim capabili să-i iubim, să-i respectăm şi să-i cunoaştem.Să nu uităm: într-o lume aflată în deplină confuzie a valorilor, educaţia poate oferi soluţii. Să ne implicăm, să ne asumăm responsabilitatea, să selectăm şi să oferim modele, să fim creativi şi să optăm întotdeauna pentru lucrul bine făcut. Adaugând inteligenţă, voinţă şi multă dragoste, succesul va veni curând. Să luptăm înainte şi dacă pământul pe care-l căutăm nu există încă, să fim convinşi că D-zeu îl va crea pentru a ne răsplăti îndrăzneala!
LA MULȚI ANI, STIMAȚI PROFESORI!

Elevii au exprimat ce înseamnă pentru ei un profesor bun și am fost plăcut impresionată să-mi citesc numele în descrierile lor. De asemenea, au avut de realizat un simbol pentru Ziua Învățătorului. Au realizat desene, felicitări și am primit și o diplomă. Elevii au cântat „La mulți ani!” și am ascultat cântece specifice zilei. Vă mulțumesc, dragii mei, pentru ziua de astăzi și pentru fiecare zi pe care o petrecem împreună! Sunteți minunați!
Imagini se pot vedea AICI

Sărbătorirea Zilei Mondiale a Mediului are ca scop creșterea calității vieții, educarea pentru utilizarea corespunzătoare și economică a resurselor naturale, educarea în privința îngrijirii mediului înconjurător și reducerea poluării mediului. Elevii au realizat desene care reprezintă acțiuni de protejare a mediului și au identificat o serie de măsuri pentru un mediu sănătos.
Imagini se pot vedea AICI2 comentarii: