miercuri, 23 noiembrie 2011

IMAGINI DIN ACTIVITATILE EXTRASCOLARE CLASA I

PREZENTAREA JUCARIEI PREFERATE
Astazi am desfasurat cu elevii activitatea extrascolara propusa pentru luna noiembrie, "Prezentarea jucariei preferate". Elevii au adus de acasa jucaria preferata si ne-au impartasit si noua de ce le plac aceste jucarii.

Gabi ni l-a prezentat pe ursuletul "Miere". I-a pus acest nume pentru ca stie despre ursi ca le place mult sa manance miere. Prietenul lui, pentru ca asa il considera, este foarte importat pentru el, deoarece spune ca il pune pe birou noaptea, cu fata la el, si se simte vegheat, protejat.


Madalina il iubeste foarte mult pe Bamby. Jucaria i-a fost facuta cadou, iar de dragul acesteia a vizionat si desenele animate cu acest personaj.

 Mihaela ne-a spus despre ursuletul ei ca nu are un nume... Tine foarte mult la el pentru ca e pufos si doarme noaptea cu el in brate.

 Rares nu are o jucarie de plus preferata. Lui ii plac soldateii, iar astazi ne-a adus "capetenia" armatei. Acest soldat face parte dintr-o armata intreaga, pe care spune el ca daca ai fi adus-o la scoala nu ar mai fi incaput manualele si caietele in ghiozdan.

Oana ne-a vorbit despre ursuletul ei, Marinica. Desi nu e foarte mare, ea tine mult la el pentru ca ii tine de urat cand e singura in camera.

Jucaria preferata a Emiliei este tot un ursulet, pe nume "Ciocolata". I-a pus acest nume pentru ca are culoarea precum ciocolata calda. Ne-am dat cu totii seama ca tine la jucaria ei pentru ca si azi, la scoala, a avut multa grija ca aceasta sa nu cada pe jos.


Andrei ne-a facut cunostinta cu "Codita", catelusul lui. Ne-a spus ca il iubeste tare mult, pentru ca noaptea il tine in brate si se incalzeste, fiind foarte pufos. Ii plac mult urechile lui mari :)

Ileana ni l-a prezentat pe Iepurila. A spus ca nu este tocmai o jucarie preferata, dar nu pentru ca ar avea alta, ci pentru ca ea nu se mai joaca cu jucarii. De cand a incept scoala, activitatile recreative pe care le desfasoara sunt tot cu tematica scolara (deseneaza, decupeaza...), iar daca ar fi sa descrie cu ce se joaca ea ar descrie-o pe surioara ei mai mica. :)


 Cristi ne-a spus ca are multe jecarii si i-a fost greu sa se decida care este jucaria preferata. L-a ales pe acest catelus pentru ca este mai special atat din punct de vedere al culorii, cat si a formei. Spunea despre jucaria lui ca ii e drag sa se uite la ea seara pana adoarme, pentru ca o tine pe birou, langa pat.

Edi, asa cum era de asteptat, a venit cu o jucarie care este si personaj de desene animate, un personaj vesel in pielea caruia elevul se regaseste mai mereu, fiind tot timpul cu zambetul larg pe buze, asa cum se vede in poza. Ii e draga aceasta jucarie pentru ca e frumos colorata si a primit-o in dar de la matusa lui. Ne-a spus ca desi ii place mult, nu mai doarme cu ursuletul, pentru ca se considera baiat mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu